iPad Air 2022 kopen: design, specs, functies, prijs en meer 您所在的位置:网站首页 apple ipad air kopen iPad Air 2022 kopen: design, specs, functies, prijs en meer

iPad Air 2022 kopen: design, specs, functies, prijs en meer

#iPad Air 2022 kopen: design, specs, functies, prijs en meer| 来源: 网络整理| 查看: 265

De iPad Air is een middenklasse tablet van Apple, bedoeld voor mensen die een lichte en toch geavanceerde iPad zoeken. Het nieuwste model heeft een verbeterde chip, een vernieuwde camera en nog wat andere kleine verbeteringen. e praten je bij over alles wat je moet weten over de nieuwe iPad Air 2022, die vanaf nu te koop is bij Apple en diverse winkeliers. Zoek je een goedkoper alternatief, dan is de iPad Air 2020 ook nog steeds een goede keuze. Deze heeft ook het nieuwe design en is op veel plekken afgeprijsd.

Kopen In het kort Design Scherm Functies Specs Review Prijs en beschikbaarheid

iPad Air 2022 kopen

De vijfde generatie iPad Air is verkrijgbaar vanaf €698,50 in vijf kleuren, twee opslagcapaciteiten en met of zonder Cellular (5G).

Je kan de iPad Air 2022 kopen bij deze winkels:

Bekijken bij YourMacStore Bekijken bij Coolblue Bekijken bij MediaMarkt Bekijken bij Bol.com iPad Air 2022 64GB prijzen

iPad Air 2022 256GB prijzen

iPad Air 2022 in het kort

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de iPad Air 2022:

Opvolger van de iPad Air 2020 10,9-inch Liquid Retina LCD-scherm met dunne randen M1-chip met betere prestaties Ondersteuning voor 5G (optioneel) 12-mp selfiecamera met ondersteuning voor Center Stage 64GB opslag standaard, 256GB optioneel Werkt met Apple Pencil 2 en Magic Keyboard voor iPad Prijs iPad Air 5 vanaf €698,50 Release vanaf 18 maart 2022

Wil je een uitgebreide vergelijking van de iPad Air 2022 vs 2020, dan hebben we dit artikel voor je:

Bekijk ook De Air's vergeleken: iPad Air 2022 vs iPad Air 2020 met de 7 belangrijkste verschillen De Air's vergeleken: iPad Air 2022 vs iPad Air 2020 met de 7 belangrijkste verschillen Wat zijn de verschillen tussen de iPad Air 2022 vs iPad Air 2020? Moet je kiezen voor het vorige model of kun je beter voor de nieuwe duurdere variant gaan? In dit artikel lees je wat de verschillen zijn en vind je koopadvies.

Design iPad Air 2022: grotendeels onveranderd

Dit is het design van de iPad Air 5:

Aluminium behuizing Platte zijkanten Geen thuisknop Vijf kleuren: spacegrijs, sterrenlicht, blauw, roze en paars

De nieuwe iPad Air 2022 behoudt hetzelfde design als zijn voorganger. Dat betekent dus een aluminium behuizing met platte zijkanten en zonder thuisknop. De iPad Air is daardoor een grote, platte tablet die voornamelijk uit scherm bestaat. Bij de aluminium behuizing kun je kiezen uit meerdere kleuren. In totaal zijn er vijf kleuren: spacegrijs, sterrenlicht, paars, roze en een nieuwe tint blauw.

iPad Air 2022 kleuren

Het zit al in de naam, maar de iPad Air is vooral licht. Hoewel eerdere modellen van de iPad Air minder wegen, is deze uitvoering met 461 gram prettig om langere tijd in de hand te houden. Dun is ‘ie ook, met slechts 6,1 mm.

Scherm iPad Air 2022: Liquid Retina

Dit is het scherm van de iPad Air 5:

10,9-inch Liquid Retina-display Gelamineerd scherm Antireflectie- en vingerafdrukbestendige coating TrueTone en brede kleurweergave (P3)

Qua scherm ziet de nieuwe iPad Air er ook hetzelfde uit als de voorganger. Het gaat om een 10,9-inch Liquid Retina-display met ondersteuning voor True Tone, brede kleurweergave en een helderheid van 500 nits. Er zit een vingerafdrukbestendige en antireflectiecoating op en het scherm is volledig gelamineerd. Dat wil zeggen dat de glasplaat direct op het display zelf zit. De resolutie is 2360 x 1640 met een pixeldichtheid van 264 pixels per inch.

iPad Air 2022 met Apple Pencil

Elke uitvoering van de nieuwe iPad Air heeft zwarte schermranden. In dit nieuwe model is geen ondersteuning voor 120Hz ProMotion beeldverversing toegevoegd. Deze functie blijft exclusief voor de iPad Pro-familie. De nieuwe iPad Air 5 werkt ook samen met de Apple Pencil 2, die je kunt gebruiken om op de iPad te tekenen en te schrijven.

Functies iPad Air 2022

Dit zijn de belangrijkste functies van de nieuwe iPad Air:

Nieuwe krachtige M1-chip 12-megapixel frontcamera met Center Stage 12-megapixel camera aan de achterkant Geschikt voor 5G (Cellular-versie) Werkt met Apple Pencil 2, Smart Keyboard Folio en Magic Keyboard voor iPad

Dankzij de M1-chip heeft de iPad Air betere specificaties gekregen. Dankzij de extra kracht heeft de iPad Air betere grafische prestaties. Games zien er beter uit en draaien soepeler op de iPad Air. Er zit ook een 16-core Neural Engine in, die onder meer van pas komt bij fotobewerking. Apple heeft ook de usb-c poort twee keer zo snel gemaakt, maar er is geen ondersteuning voor Thunderbolt/USB-4. De iPad Air 2022 heeft nog steeds twee speakers, net als het voorgaande model.

De frontcamera in de nieuwe iPad Air is verbeterd. In de nieuwe versie zit een 12-megapixelcamera (in plaats van 7-megapixel), met ondersteuning voor Center Stage. Daarmee ben je altijd in beeld, zelfs als je voor de camera beweegt. De frontcamera heeft verder een diafragma van f/2.4 en kan 2x uitzoomen en ondersteunt een uitgebreid dynamisch bereik voor video tot 30 beelden per seconde. De camera aan de achterkant is onveranderd gebleven. Dat betekent een 12-megapixel groothoekcamera met een diafragma van f/1.8 en 5x digitale zoom. Gek genoeg heeft de iPad Air geen True Tone-flitser, terwijl de iPad mini 2021 die vorig jaar wel gekregen heeft.

iPad Air 2022 camera.

Qua accessoires kun je een Magic Keyboard en Apple Pencil gebruiken met de iPad Air 2022. Alle softwarefuncties worden geleverd door iPadOS. Je krijgt jarenlange ondersteuning met de iPad Air 5 inclusief gratis software-updates met nieuwe functies.

Bekijk ook Met Center Stage op iPad en Mac ben je altijd in beeld Met Center Stage op iPad en Mac ben je altijd in beeld Center Stage is een nieuwe functie op recente iPads en het Studio Display, waarmee je altijd in beeld blijft. De camera zorgt voor automatisch inzoomen en een uitsnede waarin jij centraal staat,. Dit is ideaal voor FaceTime en werkt ook als je met meerdere mensen in beeld bent.

iPad Air 2022 specs

Hieronder zetten we de specificaties van de iPad Air 2022 nog op een rij:

Behuizing van aluminium met platte zijkanten Geen thuisknop, bedienen met veegbewegingen Touch ID in powerknop bovenaan 10,9-inch Liquid Retina-display True Tone, Brede kleurweergave (P3), vingerafdrukbestendige coating, anti-reflectiecoating, display gelamineerd, helderheid 500 nits 64GB standaard, 256GB optioneel Kleuren: spacegrijs, sterrenlicht, paars, roze en blauw Stereospeakers (twee stuks, boven en onder) M1-chip met Neural Engine 8GB RAM 12-megapixel groothoekcamera Diafragma van f/1.8 True Tone flitser 4K-video opnemen met verbeterd dynamisch bereik 12-megapixel ultragroothoekcamera Diafragma f/2.4 Twee microfoons 5G ondersteuning (optioneel) Wifi 6 en Bluetooth 5.0 Geschikt voor Apple Pencil 2, Magic Keyboard voor iPad en Smart Keyboard Folio Usb-c Geleverd met usb-c-naar-usb-c-kabel en usb-c-lichtnetadapter van 20 Watt voor snelladen Review iPad Air 2022

In onze iPad Air 2022 review lees je alles over onze ervaringen met deze tablet. Dit is de conclusie:

De iPad Air 2022 is misschien wel de beste iPad die Apple ooit gemaakt heeft. Niet per se omdat er de allerbeste functies in zitten of omdat het het beste scherm heeft, maar omdat het de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Hoewel €700,- veel geld is, zul je er geen spijt van hebben. De iPad Air stelt je in staat om bijna alles te doen wat je met een iPad wil doen. De iPad wil dankzij de supersnelle M1-chip eigenlijk nog veel meer doen, maar wordt helaas nu nog tegengehouden door de beperkingen van iPadOS. De iPad Air 2022 voelt daarom soms wat overpowered, maar dat kun je ook als een pluspunt zien. Zodra Apple de komende jaren nog met nieuwe krachtige functies komt, weet je zeker dat je deze zonder problemen kan gebruiken op deze iPad Air.

Bekijk ook Review iPad Air 2022: de beste middenklasser nog beter Review iPad Air 2022: de beste middenklasser nog beter In deze review van de iPad Air 2022 lees je onze ervaringen met deze iPad. Voor wie is deze iPad het meest geschikt en hoe hebben we de verbeteringen ervaren? Is de M1-chip niet wat teveel van het goede en hoe goed is de verbeterde frontcamera?

Prijs en verkrijgbaarheid iPad Air 2022

De iPad Air 2022 is verkrijgbaar vanaf €698,50. Je kan kiezen uit 64GB of 256GB, waarbij de meeste mensen kiezen voor het model met meer opslag omdat deze toekomstbestendiger is. De versie met mobiele data (5G) kost €170,- extra.

Bekijk ook iPad kopen in Nederland: prijzen, aanbiedingen en meer iPad kopen in Nederland: prijzen, aanbiedingen en meer Wil je een iPad kopen? Dan vind je in dit artikel alle informatie over iPad-aanbiedingen en prijzen. Met actuele prijzen van de iPad Pro, iPad Air, het standaardmodel en de iPad mini. We helpen je in dit artikel met het kopen van de iPad die voor jou het meest geschikt is. 90SHARESWhatsappFacebookTwitterTelegramLinkedinPocketFlipboardPrintMailRedditBufferSkype

Informatie

Laatst bijgewerkt november 2022 Device iPad Air 2022

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Artikelcorrectie, spelfout of -aanvulling doorgeven?>



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有